Ermişler Dostluk İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışlarıyla çevresinde örnek teşkil eden bir İlkokul olmak.

Misyon: İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ; a)Kişisel açıdan : 1.İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen ,bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. b) Toplumsal açıdan : 1. Atatürk ilke ve inkılaplarına , t.c.anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen , milli,toplumsal değerlere sahip , ülkesini, milletini,bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak c) İnsan ilişkileri bakımından : 1.başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir..

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.30
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ. Tüm Öğretmenler Van Merkezden gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İNSTAGRAM ilkokulermisler_ takip edip adresinden bilgi edinebilirsiniz.

Telefon - 05305209983

WEB - https://ermislerdostlukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ERMİŞLER MAH. 1028. SK. ERMIŞLER DOSTLUK ILKOKULU BLOK NO 27 TUŞBA / VAN İNSTAGRAM ilkokulermisler

Öğretim Şekli :TAM EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Ermişler Köyü TUŞBA / VAN

Ulaşım Köyümüze düzenli olarak öğretmen servisi yapılmaktadır(VAN MERKEZDEN KÖYE).Ayrıca kişisel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Servis ücreti 2022-2023 1150 Tl. 2023-2024 ücretlendirme belli değil.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Van Merkeze 57 Km Uzaklıktadır. İNSTAGRAM ilkokulermisler_ takip edip adresinden bilgi edinebilirsiniz.