Okulumuz Hakkında

(05424394207)
 Fotoğrafı

VİZYON

Çalışanların görevini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışlarıyla çevresinde örnek teşkil eden bir İlkokul olmak.

MİSYON

İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ; a)Kişisel açıdan : 1.İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen ,bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. b) Toplumsal açıdan : 1. Atatürk ilke ve inkılaplarına , t.c.anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen , milli,toplumsal değerlere sahip , ülkesini, milletini,bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak c) İnsan ilişkileri bakımından : 1.başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir..

Öğretmen

Kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Öğretmen lojmanı iki kat ve dört daireden oluşmaktadır. Daireler 2+1 olarak çözümlenmişdir ve kalorifer ile ısınmaktadır.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Köyümüz Van Merkeze 57 Km Uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ermişler Köyü TUŞBA / VAN